Tjenester

 

Offentlig godkjent renholdsbedrift

 

Vi utfører det meste av renhold i Ålesund og omegn. Kontakt : post@ellingsoyrenhold.no

Tlf : 97 97 38 96

Fornøyde kunder i 17 år

Tjenester

 

Daglig renhold

 

Daglig renhold betyr støvtørking, tømming av søppelbeholdere,vask av gulv og sanitært utstyr og støvsuging. Dette kan for eksempel være kontor, offentlige bygg, butikker, industri, skoler, barnehager og banker.

 

Nedvask

 

Vi utfører nedvask av alle typer bygg. Nedvask innebærer at vi vasker alle flater som er vaskbare som feks tak, vegger, vinduer, innredninger ol. Ved nedvask av private hjem må boligen være tømt for møbler og inventar.

 

Boning

 

Boning betyr at vi skurer/vasker gulv før vi påfører flere strøk med bonemiddel. Dette beskytter gulvet og gir det en pen og glansfull overflate. Dessuten blir det lettere å fjerne flekker og smuss. Vi boner linoleum – og vinylgulv i alle typer bygg.

 

Byggvask

 

Byggvask betyr at vi fjerner støv og smuss som blir igjen etter byggingen/oppussingen

 

Trappevask

 

Vi tar gjerne på oss oppgaven med å vaske trapper og ganger i borettslag.Dette er en jobb som mange beboere er glad for å slippe.

 

Matteservice

 

I de bedriftene vi har fast renhold kan vi ordne med vask og utskifting av matter. Om ønskelig kan vi også ordne med innkjøp av nye matter.

 

Vikartjenester

 

Når bedrifter har egne ansatte som tar renholdet trenger de noen som kan påta seg jobben når de er på ferie eller ved sykdom. I en sånn periode kan vi være til hjelp.

 

 

 

Org.nr : 983 768 946 Tlf: 97 97 38 96 Mail: post@ellingsoyrenhold.no

 

Adr: Øvre Hoffland 17, 6057 Ellingsøy